Víko GN polyethersulfonové
Víko pro polyethersulfonové gastronádoby. • vyrobeno s FDA - schváleného materiálu • výrobek neobsahuje zdraví škodlivý uhlovodík BPA (Bisfenol A) • navrženo a vyrobeno v souladu s nařízením UNI EN 631-1 • druh a ...
Víko pro polyethersulfonové gastronádoby. • vyrobeno s FDA - schváleného materiálu • výrobek neobsahuje zdraví škodlivý uhlovodík BPA (Bisfenol A) • navrženo a vyrobeno v souladu s nařízením UNI EN 631-1 • druh a ...
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...
Filetovací nůž na ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomický tvar rukojeti z neklouzavého materiálu umožňuje pohodlný ...
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a ...
Provedení polypropylen, nasazovací k vozíku. Šířka::400 mmHloubka::390 mmVýška::200 mmHmotnost::1.45 kg
Provedení dvouplášť nerez. Šířka::107 mmŠířka::122 mmVýška::200 mm
Dvoudílný šejkr provedení nerez/plast + sklo. Hmotnost::0.65 kgObjem:800 ml
Kuchařské nože Giesser pro každodenní použití za výhodnou cenu a délkou ostří 230 mm. Materiál: nerez/ plast Délka čepele: 16, 20, 23 cm Barva::černáDélka ostří::23 cmŘada::G8456Typ ...
Filetovací nůž an ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi. Ergonomický tvar rukojeti z neklouzavého materiálu umožňuje pohodlný ...
Nůž na maso GIESSER s čepelí z chrom-molybdenové oceli, která dosahuje 56-57 stupňů tvrdosti podle Rockwella. Kvalitní zaleštění zajišťuje nejvyšší možnou odolnost proti rzi. Výrobek se skvěle hodí do domácí i ...
Nacházíte se v kategorii: Drobný inventář